top of page
  • Writer's pictureLaura Syrjälä

Treenit kotiin kertamaksulla

Päivitetty: 19. marrask. 2020

Olipa kerran maaliskuu 2020. Palvelut sulkivat ovensa yksi toisensa jälkeen ja uusi normaali alkoi. Se tarkoitti meidän perheessä etätyötä ja etätreenejä. Huonolaatuiset Zoom-videot ja pätkivä ääni tulivat osaksi arkipäivää, eikä kukaan tiennyt kuinka pitkään tämä uusi normaali jatkuisi. Päätin, että uusi maailma pitää rakentaa uusista lähtökohdista.




Rakensin ensin takkahuoneesta oman pienen treenisalin ja aloin etsiä treenejä verkosta. Valikoima oli hajallaan ja lähes kaikki palvelut olivat joko kuukausi- tai vuosipohjaisia. Ilmaisia treenejä löytyi googlaamalla, jos jaksoi etsiä. Tuli huteja ja hittejä. Silloin kirjoitin ensimmäisen luvun etätreenit.fi -palvelun ideasta.


Kutsuin mukaan parhaat tyypit: Päivi Salon, Jarmo Syrjälän, Eero Joenrinteen ja Julia Alakuljun. He auttoivat luomaan raamit palvelulle, joka näki päivänvalon syksyllä 2020. Pilottikumppaniksi valikoitui vihtiläinen Poseidon, jonka sydämelliset supernaiset Sara Luukkanen ja Noora Valo sekä rautainen Pauli Pöyhiä sytyttivät valot palveluun. Nyt rakennamme treenien kauppapaikkaa, josta voi ostaa treenejä kertamaksulla.





Etätreenit-palvelu sopii kaikille, jotka treenaavat kotona, mökillä, työpaikalla tai vaikka kaveriporukalla – etänä. Sieltä löydät jo nyt valikoiman treenejä keppijumpasta kehonhuoltoon tai kahvakuulaan. Eilen kuvasimme lisää treenejä ja tulossa on muun muassa villasukkajumppaa ja lapsen kanssa tehtävää treeniä.


Tervetuloa kokeilemaan – rekisteröityminen ei maksa mitään!


Ps. Onko sinulla treenivideo, jonka haluat saada tuottamaan? Tarjoamme kauppapaikan erilaisille treenisisällöille kannattavalla Revenue Partner -mallilla.


Ota yhteyttä: laura@topiikki.com / p. 050 329 6338


www.etatreenit.fi



Etätreenit – Powered by Yaura

Etätreenit.fi on verkossa toimiva liikuntapalvelu, josta kuluttaja voi ostaa kertamaksulla erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja harjoittaa kuntoaan kotona. Ryhmäliikuntapalvelut ovat laadukkaasti tuotetussa videomuodossa. Shop-in-shop-ratkaisun avulla ryhmäliikuntayritykset voivat laajentaa palvelutarjontaansa ja tavoittaa sekä vanhoja että uusia kohderyhmiä verkossa. Palvelun toteuttaa Yaura, joka on osa Topiikki-yhtiötä.



66 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page