Topiikki on muuttanut Vantaalle uusiin tiloihin. Löydät meidät Coloron rakennuksesta Vapaalasta osoitteesta Vapaalantie 8. 

Uutinen
Vantaalta käsin

Vuonna 2015 alkanut yhteistyö pitää sisällään Fiskarsin by Arabia-tuotemerkillä lisensoitujen tuotteiden viestinnän suunnittelua, PR-materiaalien tuotantoa, sosiaalisen median sisällöntuotantoa sekä konsultointia. 

Case
Arabia

Viestintäkumppanuus Globe Hopen kanssa alkoi kesällä 2018, jolloin tuotimme Globe Hopelle sisältöjä verkkosivuille. Yhteistyö on jatkunut mediaviestinnän toimenpiteillä ja strategisella suunnittelulla liiketoiminnan kehittämiseksi.

Case
Globe Hope

Toteutimme suomalaiselle terveyden ja hyvinvoinnin perheyritykselle Vermanille digitaalisen viestinnän suunnittelua ja toteutusta. Sisältömarkkinointiin perustuva yhteistyö alkoi Minisun-brändille toteutetusta sivustosta, jonka teknisestä toteutuksesta vastasi Konsepto.  

Case
Verman

Print&Media on graafisen viestinnän ammattilehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Aloitimme yhteistyön vuonna 2015  pitää sisällään artikkelien toimitusta, advertoriaalien suunnittelua ja tuotantoa sekä muun muassa uutistoimituksen ylläpitoa sosiaalisen median kanavissa. 

Case
Print&Media

Tuotamme Urjalan kunnalle viestinnän ja markkinoinnin palveluita yhteistyössä MeriDesignin kanssa. Toteutimme muun muassa kaikkiin Urjalan kotitalouksiin jaettavan strategiaesitteen, jossa on esitelty ymmärrettävästi Urjalan kunnan strategia vuoteen 2022 asti. 

Case
Urjalan kunta

Kirjailija Antti Tuuri on sanonut, että kirjasta tulee viihdyttävä, kun sillä on juoni ja toisaalta saarna, jos siitä puuttuu merkitys. Digitaalisella aikakaudella pätevät samat säännöt. Teksti on merkityksellinen lukijalleen, jos se tuottaa lisäarvoa. Lisäarvoa voi olla tiedon välittäminen, oivalluksen herättäminen tai vaikkapa hymyn tuottaminen. Sanoilla on voimaa ja jokainen lause rakentaa suhdetta lukijaan tai kuulijaan. 

Nanoblogi  - Laura Syrjälä
Sananen sanasta

Viestintätoimisto Topiikki Oy

y-tunnus 2678200-4

 

Käyntiosoite:

Vapaalantie 8

01650 Vantaa

laura@topiikki.com

P. 050 329 6338