Etsi
  • Laura Syrjälä

Topiikki muutti uusiin tiloihin

Topiikin toimisto muutti elokuussa Nummelaan, Vihdintielle. Samalla jäi historiaan neljän ensimmäisen kuukauden jakso kotitoimistolla. Ensimmäisen vuoden tavoitteista ainakin yksi on siis täyttynyt: muutto kunnollisiin tiloihin.

Vihdintie 1:n liiketilat ovat mainettaan paremmat: ainakin parin maalipurkillisen ja sisustusmaton jälkeen. Pienen pintaremontin jälkeen pölyiset neliöt tuntuvat nyt 11,5 neliön monitilatoimistolta.

On neuvottelunurkkaus, lepokulma, työskentelypöytä, kopiohuone: kaikki yhdessä pienessä maisemakonttorissa. Vain jääkaappi puuttuu. Niin ja maisema on yhtä kuin "Nummela City". Topiikin tilannekeskuksesta näkee myös yhdellä silmäyksellä koko keskusta-alueen. Ja sehän on suuri.

Seuraavan kerran, kun kuljet alakerran Sporthammer-pyöräliikkeeseen, niin kurkista ylös. Olen siellä kolmannessa kerroksessa, jos valot palaa.

Topiikki-toimisto

57 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki